درمان سینوزیت و اندوسکپی بینی

درمان سینوزیت، درمان و معرفی پزشکان جراح بینی و اندوسکپی سینوس

درمان سینوزیت و اندوسکپی بینی

درمان سینوزیت، درمان و معرفی پزشکان جراح بینی و اندوسکپی سینوس

در این وبلاگ به شرح معرفی و روش های درمانی سینوزیت و بیماری ها تنفسی و جراحی سینوس و مشکلات سینوزیت خواهم پرداخت.
برخی از پست های این وبلاگ صرفاً شرح حال نویسی واقعی از زبان بیمار با برخورد با پزشکان و بیمارستان و پرسنل در حین درمان بوده و ارزش قانونی و علمی ندارد.

آخرین نظرات
  • ۳ فروردين ۰۲، ۰۹:۰۳ - مجید
    سلام

اسپری بینی گیاهی آلرگل

جمعه, ۱۲ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۴۸ ب.ظ

لطفاً در صورتی که تجربه مصرف این دارو را داشتید در بخش نظرات اثرات درمانی این دارو را بنویسید.



مشخصه ها :

- برطرف کننده حساسیت فصلی

- بهبود سردرد سینوسی

- رفع گرفتگی سینوسها و عطسهموارد مصرف :برطرف کننده آبریزش بینیشرایط نگهداری :به دور از نور و رطوبت نگهداری شود.روش مصرف :بزرگسالان و نوجوانان بالاتر از 12 سال: به محض احساس علامت 1 تا 3 پمپ در هر سوراخ بینی استفاده نمائید.

کودکان کمتر از 12 سال: قبل از مصرف با پزشک و یا داروساز مشورت گردد.

نحوه استفاده از پمپ: به خوبی تکان دهید، کپ پمپ را برداشته و شست را زیر زایده پمپ قرار داده و نازل را بین دو انگشت قرار دهید، چنانچه برای اولین بار از فرآورده استفاده می‌نمائید برای هواگیری پمپ چندین مرتبه پمپ را فشار دهید. نازل را داخل سوراخ بینی قرار داده و به طور کامل فشار دهید.توضیحات :رینیت مزمن یا (آبریزش بینی مزمن) یکی از شکایات شایع دستگاه تنفسی فوقانی می باشد که می تواند به عنوان علامتی از انواع بیماریهای اختصاصی و غیر اختصاصی مخاط بینی و سینوسها باشد. در صورتیکه علائم بیش از 10 روز طول کشیده باشد تحت عنوان رینیت مزمن نامیده می شود.

رینیت آلرژیک در اثر واکنشهای التهابی اعصاب مخاط بویائی ایجاد می‌گردد. براساس مطالعات و تحقیقات بسیار انجام شده فلفل قرمز بر روی اعصاب فیبرهای C بدون میلین و بعضی از فیبرهای A میلین دار مخاط بویائی اثر گذاشته و به عنوان عامل بلوک کننده نوروپپتیدها رفلکس اکسون را مهار کرده و اثر درمانی ویژه ای بر رینیت آلرژیک دارد. مطالعات نوین ثابت کرده است که پس از درمان با کاپسائیسین میزان لکوترینهای ترشحات بینی تغییری نمی کند.برطبق مطالعات وسیع و منابع علمی موجود خاصیت ضد التهابی گیاه گزنه ثابت شده است. ترکیبات فنولی و کافئیک اسید موجود در مواد مترشحه برگ گزنه قادر به مهار سنتز اسید آراشیدونیک و متابولیتهایش می باشد. اسید فنولیک سنتز لکوترین B4 را نیز مهار می کند. امروزه خواص ضد آلرژی گیاه گزنه ثابت شده است. به گونه ای که این گیاه اثر مهاری بر آنزیمهای لیپواکسیژنازو سیکلواکسیژناز دارد. این دو انزیم مسئول تبدیل اسید آراشیدونیک به پروستا گلاندینها و لکوترینها می باشد. استفاده از این گیاه در رینیت آلرژیک بسیار موثر بوده است. طبق مطالعات وسیع و تحقیقات انجام شده بر ترکیب اسید رزمارینیک ثابت شده است که این ماده در درمان رینوکونژکتیویت فصلی بسیار موثر است SAR (Seasonal Allergic Rhinoconjuctivitis) در مطالعات صورت گرفته به تعدادی از بیماران مبتلا به SAR، اسید رزمارینیک در مقایسه با پلاسبو توانسته است اثر مهاری بر روی سلولهای اینترلوکین B1، اینترلوکین و هیستامین داشته باشد.در گروه درمان شده تعداد نوتروفیلها و ائوزینوفیلهای ترشحات بینی به طور محسوسی کاهش یافته است. همچنین علائم بیماران اعم از خارش بینی، خارش چشمها، آبریزش بینی ‌و آبریزش چشمها کاهش یافته است.

L- منتول موجود در نعناع به طور اختصاصی تولید 3 مدیاتور اصلی التهاب توسط منوسیتها را مهار می کند. سنتز لکوترینB4، پروستاکلاندین و اینترلوکین1 توسط منتول مهار می‌شود. بنابراین در درمان بیماریهای التهابی نظیر آسم برونشیال، کولیت و رینیت آلرژیک بسیار موثر است.

مواد موثر:

فلفل قرمز دارای

- کاپسایسینوئیدها: ترکیب اصلی کاپسائیسین ??%-??

- کاروتینوئیدها: (کاپسانتین، آلفاکاروتین)

- فلاونوئیدها: (شامل آپیین، لوتئولین 7-o-گلوکوزید)

- ساپونینها: (کاپسیدین)

گزنه نیز دارای گلیکوزیدهای فلاونول، استرولها (سیتوسترول)، اسکوپولتین، تاننها، فیتوسیترین، اسیدهای فنولیک، و پلی ساکاریدها می باشد.

مواد موثره رزماری شامل استرها، اسید رزمارینیک، ساپونین، آلکالوئیدها، فلاونوئیدها، ترپنوئیدها و تانن ها می باشد.

نظرات (۲)

من این اسپری رو یک بار مصرف کردم عالی بود، فقط نمی تونم دوباره پیداش کنم چند تا داروخانه پرسیدم نبود
من حدود 18 ساله درگیر آلرژی تنفسی ام و هیچ اسپری ای موثر نبود ولی این خیلی خوب بود
پاسخ:
ممنون از نظر شما بنفشه خانم من خودم تا حالا امتحان نکردم تقریباً هیچ داروخانه ای این اسپری نداره ولی در سایت داروکده داروخانه جمالزاده گویا موجود هست.

برای سینوزیت هم موثر هست یا فقط برای آلرژی ؟

با سلام مرسی از مطالب  سایتتون خیلی مفید بود من از قرض لتیزن برای درمان حساسیتم استفاده میکنم فقط دارو را قبل یا بعد از غذا مصرف کنید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی